Kültéri festés

Ügyfeleinknek számos szolgáltatást nyújtunk, az esetleges hibákat rekord gyorsasággal javítjuk! Kollégáink magas színvonalon végzik feladatukat, így önnek és otthonának nem kell aggódnia. A minőségre garanciát vállalunk!

Csak annyit kell tennie, hogy megkeressen minket telefonon, vagy üzenetben és leírja mi az ön problémája. Konzultálunk  önnel és megadjuk a szükséges feladatok listáját.

Minden anyagot biztosítunk. Az árakról egyeztessen velünk, válaszolunk minden kérdésre! Garantáljuk a minőséget és a gyorsaságot. Munkáinkat gyorsan és magas színvonalon végezzük, mivel tudjuk, hogy az emberek értékelik az időt és minőséget.

Egyedi igényeket is teljesítünk! Egyeztessen velünk. Arra törekszünk, hogy teljesítsük célját. Ügyfeleinknek a lehető legteljesebb szolgáltatási listát biztosítjuk.

 

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elképzeléseivel kapcsolatban!

Népszerű kérdések

Minden felújítási projekt nagy költségeket igényel. Ide tartoznak például az anyagok és a munkaerő. Az anyagok körébe tartozik a csempe, habarcs, festék és még sok más. Ha számolni szeretne egy jövőbeni felújítás költségeivel, kérjük, hívjon, vagy írjon nekünk e-mailt, és készséggel segítünk önnek ebben a kérdésben.

A feladattól és annak méretétől függően egy héttől 2-3 hónapig tart egy teljes felújítás befejezése.

Az összeg sok mindentől függ, például szobák száma, mérete, felhasználandó anyagok. Ha szüksége van árkalkulációra kérjük keressen fel minket telefonon, vagy írjon nekünk üzenetet.

Egy felújítás mindig az ügyfélnél kezdődik. Ha fel szeretné újítani az öreg házát, vagy szobáját, pincéjét keresen meg minket.
A felújítás megkezdéséhez jóvá kell hagynia az egyeztetett költségvetést.